Navigation Menu+

CES 2015 – Az Alaplap kedvencei

Posted on jan 10, 2015 by in Tablet | 0 comments

gamepad

Lassan hazautaznak a „stréberek”. Vegas újra a kaszinóké. Az Alaplap is visszatért a kolozsvári szerkesztőségébe (a sarki éjjelnappaliból) és készen áll összesíteni az év legnagyobb tech-expójának legvagányabb dolgait.

A lista teljesen szubjektív, kizárólag a szerkesztőség véleményét tükrözi. Ellenvéleményeiteket ki lehet fejezni egy a kommentek között tartott civilizált társalgás mentén.

 

Withings Activité Pop – a mérsékelten okos óra

Withings-activite-pop-watch_in

A Withings legújabb órája, az Activité Pop nem egy okosóra. Méri az aktivitásod (Számolja a lépéseid, a megtett távolságot, stb.) de minden funkcióját a telefonodon keresztül éred el. A legvonzóbb tulajdonsága, hogy egy karóra. A piacon lévő smartwatch-okkal ellentétben vékony, könnyű, kényelmes és szép. A Pop 150$ körüli áron lesz elérhető, de ha sok pénzed van ajánlom a Withings Activité-t, ami 450$-os áron készítenek svájcban, zafírkijelzővel meg mindenféle luxuskiegészítővel. Tulajdonképpen ugyanazt tudja, mint a Pop, de svájci.

 

Mad Catz L.Y.N.X 9 – transformer gamepad

or7crxvjc1jdyl70a00g

Egy gamepad mind felett. Egy gamepad kegyetlen. Egy a sötétbe zár. Bilincs az egyetlen.

 

Sennheiser Momentum Wireless – a tökéletes fejhallgató

sennheiser_momentumii-578-80

A Sennheiser Momentum szériát megjelenésük óta a legszebb fejhallgatóknak tartom. Ha nem kerülne 900 lejbe a legolcsóbb változat, már rég egy ilyennel szelném kolozsvár utcáit, most pedig rátettek egy lapáttal. A drótnélküli fejhallgatók általában rosszak. Gyenge a hangminőségük, megbízhatatlanok, legtöbb esetben csúnyák. Ha tényleg sikerült a Sennheiser névhez és az árhoz hű hangminőséget adni ennek a szépségnek, akkor kész a tökéletes fejhallgató.

 

Misfit Bolt – a szegény ember Phillips Hue-ja

misfit-bolt-640x356

A Misfit Bolt tulajdonképpen ugyanazt tudja, mint a Phillips Hue. Egy villanykörte, aminek színét a telefonodról tudod változtatni. Szinte bármilyen szín kibocsátására képes, tök jó a szoftverje és ami a legfontosabb: Csak 50$-ba kerül. A jelenleg piacon lévő okosvillanykörték (gondolom van ilyen szó) 200$ körül vannak.

 

Intel Compute Stick – az abszolút kedvenc

IMG_0682

Ez az a dolog amit mindenképp be kell szereznem az idei CES-ről. Bármit számítógéppé alakíthatsz vele. A Chromebook papírnehezék a Compute Stick-hez képest. Bővebben itt írtunk róla.

 

 

Ha semmiről sem akarsz lemaradni, kövesd az Alaplapot a Facebookon. Itt a link, klikk a like-ra.

Submit a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>