Navigation Menu+

Jön a Galaxy S6, de érdekel ez bárkit is?

Posted on feb 17, 2015 by in Eszközök | 0 comments

galaxys6

Van még relevanciája a Galaxy S sorozatnak? Meg fogja venni bárki is  azokon kívül, akik abban a három évvel ezelőtti berögződésben élnek, hogy a Galaxy széria még mindig a legjobb dolog?

 

Juhhéé, új infók a Galaxy S6-ról! Ce tare, frate.  Meg lehet nézni, hogy milyen nagy, meg nagyjából hogy néz ki, és spoiler: Pont az, amire számítottál. (Lennebb találsz fotókat, ha még nem láttad)

Igazából nem csak kinézetben, hanem minden másban is pont ugyanaz, mint amire számítottál. Ici-picit megnőtt, erősebb lett a processzora, picivel jobb a kamerája meg a képernyője, de lényegében ugyanaz maradt. Ugyanaz a használhatatlan Touch ID klón, ugyanaz a borítás és TouchWiz. Igazából pont ugyanannyit változtattak rajta, mint az előző update-eken: Máshogy van lekerekítve a sarka (Spoiler numero dos: kb. ugyanúgy, mint az iPhone 6-nak. Perszagot érzek) Ja, és még mindig méregdrága.

10cf151a141682408927597956_700wa_0

 

Ez a „legyen idén is egy telefonunk” mentalitás okozza a Samsung folyamatos piacvesztését. Próbálkoznak ők különböző formabontó cukisággal (Galaxy Note Edge), de a legutolsó alkalom amikor sikeresen újítottak 2011-ben volt az első Galaxy Note-tal. Könyörgöm, még a reklámcsapatuk is csak annyit tudott kihozni az S6-ból , hogy

„I am #TheNextGalaxy”


Hogy mit tennék, ha én volnék a Samsung? Azon kívül, hogy kortyolnék egyet vodka-martinimből a jacuzzimban a yachtomon, fogalmam sincs. Talán azt, amit a OnePlus (Kiadtak egy nevetségesen olcsó mégis gyönyörű és performans telefont, a OnePlus One-t. Beceneve a „Flagship Killer”)

De itt van minden kép, amit sikerült kilopni a Samsung főhadiszállásáról. Döntsd el magadnak. Tényleg, engem érdekel, ha meg nem értesz egyet és élsz-halsz a Samsungért, lennebb a kommentek közt megdumáljuk.

 

GalaxyS6-underkg-LEAK-01-650-80P1060964-650-80Samsung-Galaxy-S6-Metal-03-650-80 Samsung-Galaxy-S6-Original-Design-Render-650-80samsung-galaxy-s6-prototype-650-80

Submit a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>