Navigation Menu+

Értelmet nyert az iPad!

Posted on feb 4, 2015 by in Tablet | 0 comments

ipadnyertertelmet

 

Srácok, ideje elmenni dolgozni, ideje pénzt keresni. Gyerekkorunk (legalábbis az én gyerekkorom – nem tudom, milyen idősek lehettek) kedvenc stratégiajátékát átportolták ipad-re, az meg a felmérések szerint Romániában szinte senkinek sincs.

 

Az a három gazdag ember, aki most ezt úgy olvassa, hogy már keresi a heroes III-at az app store-on, az most ne figyeljen ide.

Az apple eszközökre korlátozódó techportálok, köztük a szifon.com is lehozta, hogy végre hotseat-ezhetnek az irodában, merthát OS X-re nincs heroes és a 13 colos macbook air amúgysem tudná lefuttatni, úgyhogy nekik most gratulálunk, örülünk. Mindenki más, köztük én is azt mondja, hogy inkább vedd meg a PC verziót steamen 8 euróért (Az app store-ban az ipad verzió 9,99 €) és nyomjatok pár meccset azzal.

De ha mindenképp táblagépen akartok heroes-ozni (vagy bármit csinálni, mert ez az egész heroes menet egy erőltetett analógia az ipadek használhatatlanságára, #pulitzer), akkor legalább döntsetek okosan. A 2014 utolsó negyedéves eladási mutatók szerint a táblagépek iránti kereslet rohamosan csökken, míg a Windows 8.1 PC rendszeres (Nem RT-s, meg mobilos OS-es) tableteket úgy veszik, mint az idős emberek a Galaxy Young-ot kétéves előfizetésre az Orange Shop-ban. (magyarázat: nagyon.)

Most, hogy minden szarkasztikus kis szúrkálódáson túlestünk, mutatok néhány tök jó táblát:

Ha nincs pénzed technológiára költeni, az AllView Wi7-et neked találták ki. Nem értem, hogy kerülhet ez a tablet 379 lejbe az emag-on. Az ingyenes Office365 előfizetés is szinte többe kerül, mint az eszköz, úgyhogy butaság volna egy ilyet nem beszerezni. Ide klikkelj, hogy megnézd.

Ha kicsivel több pénzed van, akkor itt a személyes kedvencem, a Lenovo Yoga Tablet 2 Windows Edisön. A cel.ro-nak már van belőle, az emag-on is van csak még nem listázták ki. Be kell menni érte a showroomba. A Pro változatba raktak egy projektort. Van benne egy vetítő. Itt a cel.ro-s oldal, itt pedig az emag-os.

Ha meg te vagy az a másfél ember, akinek lenne pénze apple dolgokra, de nem akar iPad-et venni, annak ott a Surface Pro 3. Itt meg egy tök vicces videó róla:

Hűha. Most írtam ki magamból mindent, ami felgyülemlett a szesszió alatt. Ha ezt a vérprofi publicisztikai remekművet végig tudtad olvasni, megérdemelsz egy hivatalos dícsérőlevelet. Szólj a kommentek között és megkapod.

Ja amúgy a stock fotó a szifon.com-ról van.

Submit a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>